Admin pages not loading, uploads not processed
WhiteOakBooks BookSite Forums
Home       Members    Calendar    Who's On
Welcome Guest ( Login | Register )
        



Admin pages not loading, uploads not... Expand / Collapse
Author
Message
Posted 7/1/2017 9:03:07 AM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: WOB User
Last Login: 7/18/2017 12:45:02 PM
Posts: 118, Visits: 200
Andy,
This is no longer amusing. I have emailed several times about these issues.

Uploads are not being processed, which you said you were going to look into over a month ago.

I went to the admin page to view and force processing of the upload queue and get an error message

Server Error in '/' Application.

This version of EO.Web.dll is built for ASP.NET 2.0. Please use the .NET 1.1 build to run on ASP.NET 1.1.

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more
information about the error and where it originated in the code.

I cannot alert customers and other followers to new listings if the new listings aren't being processed.

What do I have to do to get some service here?



...stenz at 4Shadows Books

www.4ShadowsBooks.com
Post #1708
Posted 7/5/2017 2:05:59 PM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: WOB User
Last Login: 7/18/2017 12:45:02 PM
Posts: 118, Visits: 200
Listings added in the last weeks of June have finally appeared on the website sometime in the last few days, but I still get an error message when I try to access the inventory upload view in admin. And, there has been no reply to any email or forum post. I hear that Chrislands is rolling out an update ...

...stenz at 4Shadows Books

www.4ShadowsBooks.com
Post #1709
Posted 7/5/2017 9:33:47 PM
Forum Newbie

Forum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum NewbieForum Newbie

Group: Administrators
Last Login: 12/11/2017 7:01:53 PM
Posts: 37, Visits: 217
4shadows (7/5/2017)
Listings added in the last weeks of June have finally appeared on the website sometime in the last few days, but I still get an error message when I try to access the inventory upload view in admin. And, there has been no reply to any email or forum post. I hear that Chrislands is rolling out an update ...


I am able to access your admin pages. What browser are you using.
Post #1710
Posted 7/6/2017 5:19:21 AM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: WOB User
Last Login: 7/18/2017 12:45:02 PM
Posts: 118, Visits: 200

Line 54:
- I am using Chrome, but I also just tested this using IE 11. I used to be able to get to the pages that now give me an error, using Chrome or IE.

- I am able to access every part of admin pages (General Settings, Look & Feel, etc.) EXCEPT the first three items in the Inventory dropdown (upload & process, create google sitemap, create froogle listing). I get error message about ASP.NET version, pasted below.

- View inventory information allows me to see that three uploads from yesterday have not been processed, no clue as to why not, and since I can't get to the upload & process page I can't force them to process.


Server Error in '/' Application.

This version of EO.Web.dll is built for ASP.NET 2.0. Please use the .NET 1.1 build to run on ASP.NET 1.1.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Exception: This version of EO.Web.dll is built for ASP.NET 2.0. Please use the .NET 1.1 build to run on ASP.NET 1.1.

Source Error:



Line 53:

Line 55: rogressBar ID="ProgressBar" runat="server" Width="600px" BorderColor="Red" ForeColor="Red" Height="24px" StartTaskButton="CmdUpload"
Line 56: RepeatIndicatorImage="True" BackColor="White" IndicatorColor="Black" BorderStyle="Solid" ClientSideOnValueChanged="OnProgress">
Line 57:
rogressBar>


Source File: e:\inetpub\vhosts\4shadowsbooks.com\httpdocs\Admin\UploadInventoryFile.aspx Line: 55



...stenz at 4Shadows Books

www.4ShadowsBooks.com
Post #1711
Posted 7/18/2017 12:48:50 PM
Junior Member

Junior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior MemberJunior Member

Group: WOB User
Last Login: 7/18/2017 12:45:02 PM
Posts: 118, Visits: 200
4shadows (7/6/2017)
- I am able to access every part of admin pages (General Settings, Look & Feel, etc.) EXCEPT the first three items in the Inventory dropdown (upload & process, create google sitemap, create froogle listing). I get error message about ASP.NET version.

This appears to be fixed now. Since I never heard anything more, I decided to check.


...stenz at 4Shadows Books

www.4ShadowsBooks.com
Post #1712
« Prev Topic | Next Topic »


Reading This Topic Expand / Collapse
Active Users: 0 (0 guests, 0 members, 0 anonymous members)
No members currently viewing this topic.
Forum Moderators: AndyLL, WOTAdmin

Permissions Expand / Collapse

All times are GMT -6:00, Time now is 10:54pm

Powered By InstantForum.NET v4.1.4 © 2017
Execution: 0.101. 10 queries. Compression Disabled.